Core ABC Lemon Lime Sherbet slaat toe voor de hitte van de zomer

Iedereen die bekend is met Doug Miller weet dat hij een echte patriot is. Het is dan ook geen verrassing dat we een uitbarsting van creatieve energie van hem zien rond de 4 juli elk jaar. Voor Independence Day 2022 zagen we zijn merk ‘Merica Labz naar buiten komen met een nieuwe Nul donkere kers BOOM opwarming smaak. Maar wacht, er is meer van Crush It Holdings:

Kernvoeding ABC Citroenlimoensorbet

Een perfecte BCAA-smaak voor de zomer, maar we denken dat het ook een winterse “daily driver” kan worden – het is Core ABC Lemon Lime Sherbet!

Het is een geweldige zomer voor Lemon Lime Sherbet

Nu hebben we zijn origineel merk, Kernvoedingenkomt uit met een Citroen-limoensorbet smaak voor hun premium vertakte aminozuur (BCAA) supplement, Kern ABC!

Wat is een betere manier om te herstellen van je bloedstollende training in de zinderende hitte dan een ijskoud glas BCAA’s met intense citrus- smaak?

De Core ABC-smaken zijn altijd ongelooflijk, en we zijn zeker wel deze is geen uitzondering.

Laten we ingaan op de details van deze smaak en hoe Core ABC werkt. Maar bekijk eerst de laatste aanbiedingen op PricePlow en meld u aan om e-mailmeldingen te ontvangen over de fenomenale producten van Core Nutritionals:

Core Nutritionals ABC – Aanbiedingen en prijsdalingen

Ontvang prijswaarschuwingen

Geen spam, geen oplichting.

Openbaring: PricePlow vertrouwt op prijzen van winkels waarmee we een zakelijke relatie hebben. We werken er hard aan om de prijzen actueel te houden, maar misschien vindt u een betere aanbieding.

Berichten worden gedeeltelijk gesponsord door de retailers en/of merken die op deze pagina worden vermeld.

The Core Nutritionals Citroen Limoen Sherbet

We houden van deze smaak omdat het dat niet is dik – de consistentie van het product bij vermenging met water blijft licht en luchtig, net zoals een fijne sorbet echt zou smaken.

Absoluut meer limoen dan citroen in deze smaak, en dat is precies hoe we denken dat het zou moeten zijn: de meer delicate tonen vooraan, met de heerlijke pittige bite van de citroen op de achtergrond.

Kern ABC: een inleiding

Kern ABC Citroen Limoen Sherbet

Wij bellen Kern ABC een “premium” BCAA-supplement omdat het dat niet is, in tegenstelling tot de meeste BCAA-supplementen alleen maar BCAA’s. Core Nutritionals realiseerde zich dat sinds BCAA-supplementen worden gebruikt als een: opwarming of intra-workout 99% van de tijd een supplement aanvult, kan de functie van een BCAA-stack worden verbeterd door enkele uithoudingsverhogende ingrediënten toe te voegen: en dat is precies wat Core Nutritionals deed.

Vanwege zijn duurzaamheidsverhogende eigenschappen is Core ABC een geweldig supplement om te gebruiken op cardio dag vooral.

Waarom BCAA’s?

Lang verhaal kort, de vertakte keten aminozuren (zo genoemd vanwege hun boomachtige chemische structuur) leucine, isoleucineen valine zijn in het bezit van anti-katabole en uithoudingsverhogende eigenschappen. De meest gebruikelijke manier om BCAA’s te gebruiken is als een additief pre-workout supplement dat voorkomt dat je spieren overmatig worden beschadigd door een intensieve training.

Natuurlijk mengen sommige mensen wat BCAA-poeder en drinken het op gedurende hun training, die vrijwel hetzelfde effect heeft: welke route je kiest, hangt echt af van persoonlijke voorkeur.

Begrijp gewoon dat BCAA’s alleen niet genoeg zijn om bouwen nieuwe spier: daarvoor heb je wel een grotere hoeveelheid van eiwitten uit voedsel of supplementen.

Kern ABC-ingrediënten

Voor een volledige ingrediëntenanalyse van Core ABC van Core Nutritionals, lees onze recensie van de Core ABC-smaak van vorig jaar, patriot popBij Core ABC Patriot Pop: geef je training een boost met een bom.

Kern ABC Citroen Limoen Sorbet Ingrediënten

Als je geen zin hebt om dat allemaal te lezen, hier is een kort overzicht van wat deze ingrediënten zijn en hoe ze werken:

  • Aminozuren met vertakte keten (BCAA’s) – 10 gram: anti-katabool, anti-vermoeidheid. Leucinede meest voorkomende BCAA in de mix, verhoogt de spiereiwitsynthese door mTOR te activeren. Valine is belangrijk als de directe voorloper van L-BAIBA, een hormoonachtige verbinding die ons lichaam helpt zich aan te passen aan lichaamsbeweging.
  • L-glutamine – 2,5 gram: verhoogt het uithoudingsvermogen, versnelt het herstel, vermindert pijn. Verbetert de darmgezondheid en mogelijk de immuniteit.
  • Beta-Alanine – 2,5 gram: Verhoogt het uithoudingsvermogen door melkzuur uit uw spieren te helpen verwijderen, een bijproduct van zowel aerobe (lage intensiteit) als vooral anaërobe (hoge intensiteit) metabolisme dat neuromusculaire vermoeidheid veroorzaakt wanneer het zich opbouwt.
  • Citrulline malaat – 2,5 gram: een potente stikstofoxide aanjager. Door NO-gemedieerd te veroorzaken vasodilatatiecitrulline kan vermoeidheid en pijn verminderen en tegelijkertijd de atletische prestaties enigszins verhogen.

Bekijk de vele andere Core ABC-smaken:

Kern ABC Citroen Limoen Sherbet

Kern ABC Pina Colada

Voorkom katabolisme met Core ABC

Ook vermeldenswaard: Lemon Lime Sherbet kwam voor het eerst uit in de Kern FURY pre-workout supplement.

Citroenlimoensorbet voor de ABC’s

Core Nutritionals doet geweldig werk met hun smaakstoffen, en ze doen ook geweldig werk met seizoensgebondenheid. Dit is precies het soort smaaksysteem dat je wilt zien in de zomer, en dat is wanneer Miller en team geleverd. Dit is vooral waar in de bloedhete, hittegolfzomer van 2022.

Natuurlijk, geen belediging voor jullie citroenlimoendrinkers in de winter, maar dan is het gewoon niet hetzelfde. Dit is het moment om het smaaksysteem uit te testen met wat extra ijs, en als je dat eenmaal hebt gedaan, zul je het er waarschijnlijk mee eens zijn dat dit gemakkelijk als een dagelijkse chauffeur om de aminozuren te laten stromen, ook in de winter.

Core Nutritionals ABC – Aanbiedingen en prijsdalingen

Ontvang prijswaarschuwingen

Geen spam, geen oplichting.

Openbaring: PricePlow vertrouwt op prijzen van winkels waarmee we een zakelijke relatie hebben. We werken er hard aan om de prijzen actueel te houden, maar misschien vindt u een betere aanbieding.

Berichten worden gedeeltelijk gesponsord door de retailers en/of merken die op deze pagina worden vermeld.

creditSource link

Asitburns.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart